Categorieën:

Gebrüder Weiss GmbH Transport & Logistik

Terug naar overzicht

Diensten

Als trendsetter met 87 vestigingen in Europa en door internationale oriëntatie is Gebrüder Weiss uw flexibele leverancier van efficiënte en innovatieve transportoplossingen. Ook profiteert u van ons lidmaatschap in 'Alliantie Europa', het partnernetwerk van toonaangevende maatschappijen in Europa.

 • 93% VAN ONZE KLANTEN ZOU ONS AANBEVELEN BIJ ANDEREN.

Een enquête onder ruim 950 klanten in Duitsland, Oostenrijk, Midden- en Oost-Europese landen en Zwitserland gaf deze opmerkelijke uitslag. Wij zijn trots op op dit resultaat en kunnen terecht stellen, dat onze kernwaarde 'service excellence' geen luchtbel is maar een dagelijke realiteit.

 •  

♦ VERVOER OVER LAND   -   WEGTRANSPORT & SPOORVERVOER 

WEGTRANSPORT

 • STUKGOEDEREN en GROUPAGE
 • GW-pro.line: naadloze dienstverlening op 10,5 miljoen vierkante kilometer.

In Europa is GW-pro.line ons stukgoed en groupage product, waarmee wij onze topdiensten combineren: dagelijkse vertrekken, gedefinieerde begrippen en vaste kwaliteitsnormen.

⇒ Onze transportexperts geven u graag advies>

 • GEDEELTELIJKE en VOLLEDIGE LADINGEN
 • GW-direct.line: Snel, Op tijd en Economisch.

Hèt ideale deel- en compeetladingen systeem voor uw directe Europese distributie. Onze vele vestigingen èn ons partnernetwerk heeft als voordeel, dat wij u altijd genoeg laadruimte kunnen garanderen. Wij brengen uw goederen op de meest efficiënte wijze, op tijd èn veilig naar hun bestemming in Europa. Daarnaast is er planningszekerheid door individueel overeen te komen looptijden en flexibele vertrektijden. Het GW-direct.line servicepakket biedt voor LTL/FTL extra diensten o.a. douane-inklaring; vervoer van gevaarlijke stoffen en aankomstinfo.

⇒ Heeft u vragen? Ons personeel helpt u graag verder! Neem contact met ons op>

 • HOME DELIVERY SERVICE
 • GW pro.line huis: onze oplossing voor individuele afleveringen aan uw klant.

Met GW pro.line huis bieden wij u een handige oplossing voor leveringen aan uw klanten van kleine meubels; fitnessaparatuur; bruin- en witgoed; met een gegarandeerde maximale looptijd van 24 of 48 uur. Indien gewenst, verzorgen wij naast het afleveren ook het uitpakken en aansluiten van de apparaten. GW beweegt! Voor meer details raadpleeg onze folder.

Onze transportexperts geven u graag advies>

 • PAKKETDIENSTEN
 • Pakketverzending op ieder moment, naar elke plaats!

Op het gebied van nationale pakketservices bieden wij een landelijke 24-uurs service voor pakketten tot 31,5 kg. In alle uithoeken van Europa zal uw pakket binnen 24 tot 72 uur zijn bestemming bereiken. Als partner en mede-eigenaar van DPD ziet u de vermelding van Gebrüder Weiss (GWP) op de buitenzijde van de doos. Gebrüder Weiss voldoet als Oostenrijks marktleider qua betrouwbaarheid aan alle normen voor online-services; houdt permanent de verzending bij èn de pakketten zijn automatisch verzekerd.

⇒ Meer informatie over de diensten van de DPD pakket logistiek

SPOORVERVOER

 • ♦ GW Rail Cargo G.m.b.H.: een dochteronderneming van Gebrüder Weiss.

Meer dan één miljoen ton vracht (gelijk aan ongeveer 50.000 truckladingen) vervoeren wij jaarlijks snel en veilig per spoor. Goederenvervoer per rail, een aantrekkelijk alternatief voor vervoer per vrachtwagen: milieuvriendelijk, beperkt de CO2 uitstoot en biedt een hoge capaciteit tegen concurrerende tarieven. Volledig en zonder verkeersopstoppingen, zowel in Oostenrijk als in heel Europa. Aangezien al onze locaties een spoorverbinding in de onmiddellijke nabijheid hebben, vormt railvervoer een uitstekende aanvulling op het wegtransport en maakt bundeling van deze soorten vervoer mogelijk.

Onze spoorvervoer deskundigen informeren u graag en zorgen voor een efficiënte organisatie en tijdige behandeling van uw vervoersorders.

 • EAST PLUS
 • Uw expert voor de 'Zijderoute': vervoer in de GOS-landen; het Midden-Oosten en Iran.

Zoekt u een ervaren partner voor transporten in Rusland; Centraal-Azië en/of de Kaukasus? Gebrüder Weiss EAST PLUS is al meer dan 20 jaar gespecialiseerd in vervoer over land in deze regio's, van de Donau tot aan de Yangtze rivier. Ons dichte netwerk strekt zich uit van West naar Oost: van Turkije, Rusland, Georgië en Oekraïne tot aan China.

 •  

♦ VERVOER DOOR DE LUCHT   -   LUCHTVRACHT     

♦ VERVOER VIA HET WATER   -   ZEEVRACHT & BINNENVAART

 • ♦ GW Air & Sea: op hoge zee of hoog in de lucht 

London Heathrow; New York-JFK; Wenen-Schwechat; de haven van Hong Kong of die van Rio de Janeiro: de lucht- en zeevrachtservices van Gebrüder Weiss verschepen dagelijks alle soorten lading naar elke gewenste lucht- of zeehaven wereldwijd.

 • LUCHTVRACHT
 • Air Cargo Services van Gebrüder Weiss: zeker, betrouwbaar en flexibel.

Ook op lange afstanden is uw lading bij ons in de beste handen: met behulp van de modernste systemen zorgen onze luchtvrachtexperts, dat uw goederen de klok rond veilig, voordelig en op tijd hun doel in de wereld bereiken. Daarnaast informeren wij u over transportverzekeringen; douanewetgeving en ondersteunen u bij het verkrijgen van de benodigde documenten. Onze luchtvrachtdeskundigen bespreken graag de mogelijkheden met u.

Neem contact met onze luchtvrachtspecialisten!

 • ZEEVRACHT
 • Betrouwbaar en veilig op zeeroutes.

Het maakt niet uit, containerladingen of speciaaltransport: als professional in zeevracht vervoeren wij wereldwijd uw zendingen naar elke gewenste haven. Ook hier informeren wij u over de douanewetegeving; begeleiden u met het verkrijgen van de juiste import- en exportdocumenten en verzorgen wij eventuele transportverzekeringen.

Neem contact op met onze zeevrachtspecialisten!

 •  

♦ ONZE OVERIGE DIENSTEN

 • PROJECT- EN BULKVERVOER
 • Van complete fabrieksapparatuur tot windturbines.

Gebrüder Weiss regelt alle, meestal spectaculaire, werkzaamheden rondom speciale transporten en uitzonderlijk vervoer. Onze specialisten gaan graag de vervoersuitdaging aan, ongeacht of het hoogvolume goederen; stalen componenten van fabrieksapparatuur of jachten zijn.

Wij vervoeren niet alleen uw lading van A naar B per zeeschip; binnenvaartschip; vrachtvliegtuig, dieplader of per trein (of een combinatie hiervan), maar regelen ook eventueel montage/demontage; verpakkingen; doen routeverkenningen en kunnen u dus een totaalconcept aanbieden.

 • FULL SERVICE LOGISTIEKE OPLOSSINGEN
 • Meer dan een som van afzonderlijke delen.

Moderne logistiek is meer dan een soepele uitwisseling van goederen en informatie. Slimme en duurzame economieën vereisen logistieke deskundigen, die verder denken. Van massale distributielogistiek tot aan individuele oplossingen voor de gehele supply chain. Intelligente magazijnlogistiek zorgt voor een duidelijke en snelle goederenstroom.

 • OVERIGE SPECIALISTISCHE OPLOSSINGEN
 • Onze experts spreken uw taal.

Elke klant is anders en toch komen er in elke branche verzoeken voor, die voor alle marktdeelnemers/industrieën vergelijkbaar zijn. Door onze jarenlange ervaring en bewezen expertise op het gebied van automotive; mode; high-tech; consumentengoederen; machinebouw; meubilair; sport en vrije tijd, hebben onze experts sectorspecifieke logistieke concepten ontwikkeld.

 • eSERVICES
 • Elektronisch, eenvoudig en efficiënt.

Wij stellen u een reeks van elektronische diensten (eServices) ter beschikking. Met uw persoonlijke inloggegevens kunt u bijvoorbeeld alle voor u belangrijke informatie inzien, zoals orders, voorraad, bestelhistorie, etc. Daarnaast is het mogelijk om de tolkosten (roadpricing) te bekijken en een vrijblijvende offerte aan te vragen.

 •  

GEBRÜDER WEISS: THE ORANGE WAY OF EXCELLENCE!

 

 

 

 

 

 
 
Over Transport.nl

Transport.nl is hét nieuwe portal voor en door transporterend Nederland. Wij bieden een selfservice omgeving waarbinnen bedrijven zich uitstekend kunnen profileren. De inhoud van de website moet zoveel mogelijk door transporteurs (of aan de transportbranche gerelateerde bedrijven) tot stand komen. Bedrijven kunnen op Transport.nl zelf zeer uitgebreide bedrijfsprofielen aanmaken, (binnenkort) ladingen uitwisselen, offerteaanvragen van (nieuwe) klanten ontvangen, vacatures plaatsen, cv’s doorzoeken, opleidingen aanbieden, nieuws delen en nog veel meer.

Maak nu gratis een account aan!